Pàgines

dimarts, 12 de juny de 2012

"El Retorno de Saturno"Tinc un problema greu…i me’n vaig assabentar ahir.
 Jo ja m’intuïa alguna cosa, però és més greu del que em pensava….Birreres, alerta crisis, i no només financera: Estic en plena fase filosòfica profunda. "Muy a mi pesar"...estic passant l’etapa de:
                         
                                   “El Retorno de Saturno”

I us preguntareu que coi és això? Doncs jo tampoc ho sabia, però m’ho van explicar ahir i pringuem tots els de la meva quinta. Escric tal qual:
“Retorno de Saturno para los nacidos del 80 hasta el 83. Este es un momento en nuestras vidas de grandes decisiones, cuando la vida de repente parece ponerse muy seria. Los riesgos que tomamos durante los 20, dejan de tener atractivo y algo muy profundo nos dice, se acabó la fiesta, debo redirigir mi vida. Debo dar una dirección a mi vida profesional.”

¿¿¿Pero estoooo que eees?!?! ¿¿¿¿Se acabó la que???? Nooooo la fiesta noooo.
Però és cert, aquest sentiment em ve de tant en tant, sobretot el dia post-festa, quan succeeix el “Retorno del Espidifen”, un altre retorn també fatídic...
 
Però posem-nos seriosos que el tema no és per menys. És cert que als 30 anys un es pot començar a plantejar un canvi de vida, però el problema és que no es materialitza en res concret: canvi de casa? canvi de feina? hem de trobar un Apuesto Hombre? o marxem directament del país…a l'altre punta del món. Ben lluny segur que tot serà més fàcil (juas juas, il·lusa).

Parlem d’un canvi radical que sembla que es necessita però sense saber per a què (el tema no és fàcil). És com una insatisfacció quan en el fons, tot el que  tens t'agrada. Que requereix d’una gran dosi de pebrots...però que sembla que no hi són.  Com diu un amic meu..."Con más cojones que cabeza" i jo afegeixo "Pero como no hay cojones, pues nada".

I tot això amb quin objectiu? Però si en el fons tinc la sort de tenir uns grans amics, feina xula i un entorn envejable. Què és el que vull canviar? Li dic a ma mare “vaig a fer un canvi perquè la vida em vagi millor” i la mama, gran sàvia" donde las haya", em  contesta “però és que t’ha anat malament fins ara?”

I és aquí on torna el Saturno aquest… Aún si ya estás en el camino adecuado profesionalmente, el cuestionamiento viene igual.” El tema es tocar la moral…tan si estàs bé com si no. Com a mínim ja sé qui té la culpa, el Saturno.

Tranquil·litat. És part de l’evolució. Un consell: Quan us arribi el "Retorno de Saturno", pilleu una birra, o dos, o tres…i espereu a que se’n vagi.

7 comentaris:

 1. Pilleu una birra o dos o tres... i au! Cirrosi i a la caixa! i a Saturno que li donguin pel cul!

  ResponElimina
 2. potser, Saturno sap que el millor està per arribar....

  Salut i força

  ResponElimina
 3. La crisi dels 30...quan m'agafa faig whiskeys amb un amic de 22 anys que té ell montat amb tot el ritual que l'acompanya. Abans estava tot predeterminat, ara tothom es lliure de fer el que vol, on vol, quan vol.

  ResponElimina
 4. Queridas homologas sarturno-catalanas:
  Hemos descubierto vuestro blog a traves del influjo d saturno. Leyendolo nos hemos descojonado y sentido identificadas con vosotras; pensabamos q eramos las unicas q desvariabamos con el.tema. No nos habreis puesto micros en el cubano? Esta nit mos farem unes birres a la vostra salut! Nos encanta vuestro blog.PD: para cuanfo un post sobre el pellejismo?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Maria Teresa! Com van anar aquestes birres? Terapèutiques? ;) Sobre això que dius del pellejismo... A què et refereixes exactament? Se m'acudeixen vàries coses però m'agradaria saber a quin tema volies que :) parlessim. Gràcies x seguir-nos (i q facis birres a la nostra salut!)

   Elimina
 5. Ye las birras! mas que terapeuticas "eroticofestivas" sobre el pellejismo podriamos hacer una disertacion pero va haremos mehor un resumen.
  Pellejear: todo empieza con un hoy no me lio, y sin querer evitarlo pasas de las birras al vino y de los chupitos a los copazos... Y ahi estas a las 6h de las mañana dando lo todo! ;) saps aquel que diu... Cuanto mas vieja, mas pelleja! o treintañera de pieza entera.
  Como identificar a una pelleja: con el cubata de pokifreski en la mano y el pellejo colgandero. Y cuando te empiezas a dar cuenta que de fiesta eres de las mas viejas de lugar XD
  Fdo: las pellejas de benimaclet

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hahahaha, qué tia! Ya sé a lo q te refieres... Solo tienes q ver el tweet que he hecho hace nada xDD Y te juro q no había leído tu comentario aun! Queda pendiente abordar el tema, sin duda interesantísimo. Un besazo a las Binimacletenses (o como sea, disculpad mi ignorancia) Nanit!!!

   Elimina