Pàgines

diumenge, 11 de març de 2012

Bendita luz...

Suposo que a tots us ha passat alguna vegada... però colló! quina putada quan marxa la llum de casa!

Sembla mentida, però quan marxa la llum te n'adones que tot, tot, tot, el que necessites en aquell moment, necessita corrent!

L'altre dia em vaig quedar sense llum, el primer que fas, com una burra, és anar cap a la caixa dels fusibles, com que no hi veus bé, què fas? encens el llum per poder veure el quadre... GILIPOLLES! no tens llum, per què intentes encendre'l per veure-hi?! doncs sí, a mi m'ha passat, no sé vosaltres...

Molt bé, quan ja has aconseguit poder accedir al quadre, vas pujant les pestanyetes cap amunt i, que voleu que us digui...a mi em fa por... puges "el general" i de cop i volta fot un pet i salta tot...pum! doncs jo que no sóc del gremi...m'espanto.

Vale, quan ja has acceptat que ha de venir algú a arreglar el tema, doncs has d'esperar, i mentre esperes, doncs algo has de fer... doncs vas buscant la manera d'entretenir-te i, definitivament te n'adones que a vegades podem ser una mica burros i bàsics... us posaré uns exemples...

Em vaig a fer un cafetó i un piti... NO! no tinc llum, no puc encendre la Nespresso i, com que la cafetera de tota la vida, no la feia servir, doncs la vaig tirar, total "pa qué" doncs ja no hi ha café...

Miraré el correu, el facebook...algo per passar l'estona, doncs NO! no tinc llum i no puc encendre l'ordinador i, el portàtil? tampoc, perque no sé perque la bateria s'ha descarregat (fa com 1 any que la bateria no funciona però bueno...com que no el moc de lloc, perquè comprar una bateria?)

Doncs aprofitaré i em dutxaré... (això ja és el remate...) pleno mes de Febrer, (onada Siberiana que ens va donar una mica pel culín...) engego el calefactor per anar calentant el labavo, doncs NO! no hi ha llum! bueno, sense calefactor... em trec el pijama, entro a la dutxa engego l'aigua... xorro sobre el cap i...evidentment l'aigua gelada... i ja és quan penses...realment sóc gilipolles...no hi ha llum, que NO HI HA LLUM! El calentador de l'aigua no funciona!!!

Doncs imagineu el panorama...tremolant...amb el cap mullat...ara què faig? m'acabo de dutxar?...surto de la dutxa? em rento a trossos (com dirien els meus pacients... "me lavo como los gatillos") amb l'aigua gelada...pell de gallina...buff un drama...

Doncs res espero que aquest post us serveixi, perquè jo vaig fer una mica el burro fins que la meva ment no va assimilar que no tenia llum. Si marxa la llum feu el favor de no fer res, aviseu algú que us ho solucioni i espereu... això si...sempre fent una birra...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada