Pàgines

dijous, 19 de gener de 2012

Pura Vida


Potser us sembla una mica fora de lloc parlar del síndrome post-vacacional, però és que mal que os pese, ara n’estic patint un dels grans.

Us poso en situació. Fa uns dies he tingut el privilegi de rebre un regal inesperat. Un d’aquells que quan el reps no saps ben bé què hi  haurà dins, però un cop obert no pares de somriure i de sentir un estat de felicitat pura…i és precisament aquesta paraula, Pura la que dóna inici al meu regal: he experimentat el que es PURA VIDA durant 10 dies.

El dia 2 de gener, una menda al més pur estil Ariadna del llibre Pura Vida, va abandonar New York en dirección a la capital de Costa Rica, San Jose. Un batiburrull de sensacions d’emoció em corrien per dins quan era a l’avió: ai ai ai, que me depara mi futuro, i si em passa algo? Intentant controlar les emocions, i evitant convertir-me en la meva mare abans d’hora (mare de Deu senyor) vaig abandonar els meus pensaments i vaig començar a petar la xerradeta amb una mexicana molt maca que tenia al costat. Vam parlar de moltes coses, però amb el que més vaig flipar va ser que la paia em diu: “Me casé con un seminarista que abandonó su trayectoria para casarse conmigo. Ahora estoy en proceso de separación, porque me ha engañado con una amante durante más de un año”. Toma el cura como las gastaba… veieu. Sempre n’hi ha de pitjors…pobreta.

I d’aquesta manera tant original, vaig començar a gaudir del meu regal. Despedia New York amb un bon regust mexicà, agarrándome del chongo con algún que otro i enfocant el meu nou camí vacacional cap al calorcillo i el perfum de Maria. Mil i un records tornen a mi cada instant des de que he tornat a Barcelona. Surfistas, More, peixos cuits a foc real en una posta de sol, purets realitzats enmig d'una cascada de conte, tortugues, peixos i amabilitat, MOLTA AMABILITAT. I de tot això penso: "serà cert que quan mires a la vida amb un somriure i amb la convicció que tot sortirà més que genial, les coses es fan realitat?"  

Hi ha mil anècdotes brutals que podria explicar, però en aquest cas sí que son dignes d’explicar-les amb una Birra real real. Bon any nou a tothom i  noies... Quan FEM UNA BIRRA?? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada