Pàgines

dimarts, 3 de gener de 2012

Gener, temps de règims...

Bé, suposo que ja esteu tots de règim exhaustiu i pensant que en breu traureu la bossa del gimnàs del maleter per començar a fer-la servir, no? Us heu posat com porcs aquestes festes, eh? Amb l’excusa de: “per festes és impossible cuidar-se” us heu passat tot el sant dia amb una neula a la boca!!! Doncs sí, jo també m’he inflat com si hagués passat una guerra o després de les festes hagués d’hivernar durant 2 mesos... de fet, com tothom a excepció d’un paio que vaig veure corrent a les dues del migdia el dia 26 (basado en hechos reales*)... que tu te’l mires i dius: “Ande vaaaas!!! Pringaoooooo!!” Però ell et torna la mirada, desafiant, amb un mig somriure burlesc que vol dir: “sí, sí, després quan la teva sogra et regali una bàscula (basado en hechos reales) per reis i vegis que peses 65kg (amb una desviació de ± 10kg) i que els pantalons pitillo s’han tornat leggins, ja ploraràs, ja!!!!!Muahahhaahaha (riure malèfic)“

 Jo, vaig començar ahir. Una crema de verdures (no em feu dir què hi porta, ja que al menjador de la feina, les cremes i el bufet d’amanides, consten de les sobres dels dies anteriors i jo, la setmana passada, estava de vacances) i un tall a la planxa, que a les 6 de la tarda ja tenia als peus i estava apunt d’auto fagocitar-me!!! Que només ha passat un dia, tia!!!Com pot ser? Doncs, és, és... només de pensar en règim m’entra la gana. Tot i així, vaig aguantar com una campiona i al vespre vaig sopar  bledes (mmmmm... rico rico, ¡con fundamento!).
Llàstima de la bona educació que he rebut a casa meva, que no em deixa fer un lleig a una companya de feina... avui és el seu aniversari! I les pastetes als aniversaris són sagrades! Hagués quedat moooolt malament amb ella si no m’hagués menjat un d’aquells croissanets brillants i tovets... plens de mantega.. que se’t desfan a la boca i...mmmm... bé, que no podia quedar malament, home!


*Una altra de les frases que en català no té tanta gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada