Pàgines

dilluns, 9 de gener de 2012

Bomba de Humo ...

Estimats amics i amigues, tots sabem què és una "bomba de humo" i, què significa la frase "echar una bomba de humo". Qui més qui menys, n'ha patit algún cop o n'ha realitzat, en algún moment de desesperació. Per qui no sàpiga què significa aquesta magnífica expressió, us posaré alguns exemples meravellosos, que us aclararan el significat de la frase.

Tu pots estar en un local, bar, discoteca, pot ser que, en aquells moments no t'ho estiguis passant massa bé, doncs li dius al teu company de batalla: fem una bomba de humo, no? i marxeu tranquil.lament... sense donar cap mena d'explicació...


També es pot aplicar la frase quan lligues-tonteges i, mira tu, el que vols és desaparèixer amb el/la xurri i, sense avisar...tires una bona bomba de humo i... apa, que et busquin! (després els amics es caguen en tot... perquè no et troben, però bueno, com que ja et coneixen... doncs no pateixen per si t'ha passat algo...).

Una bona bomba de humo, també s'aplica al fet de que, hagis estat trucant-te, enviant missatgets pel mòbil, tontejant, etc.. amb el ligue que vas conèixer dissabte passat i, decideixis quedar amb la persona per anar a sopar, bàsicament el que diriem la primera cita... Diem que et fan una bomba de humo, quan el cabró o cabrona amb el què has quedat doncs no es presenta a la cita.

Tornant al segon exemple...(quan has "pillat catxo" del tot) un cop has enllestit feina (sigui la que sigui), es pot donar el fet, que et despertis en una habitació que no és la teva i, que miris al teu costat i diguis..."Dios, qué he hecho?!" No ho dubtis, fes una bomba de humo.

Posem-nos en situació, discoteca, 5:30 de la matinada, nivell d'alcoholèmia per metre quadrat elevadet. Sempre pot haver algun pesat/ada que t'estigui donant molt pel c... mira, hi ha dies que no tens ganes d'aguantar a la penya. S'ha de fer una bomba de humo, si es pot, fas uns rodeos, intentes despistar i, a la de tres...(un, dos, tres, JA!) surts corrents, literalment, corrents cames ajudeu-me, per la porta, "sin mirar atrás"... Lo fotut es trobar-te al subjecte prenent unes tapilles al dia següent...

Però amics i amigues, lectors que ens seguiu, la bomba de humo a la que li podriem donar millor nota, tirant cap a 9-10 i, no seria exagerar si li atorguéssim un Cum Laude, és aquesta:

Tots i totes hem sortit de festa, hem conegut a gent, hem lligat, hem disfrutat de la companyia d'un noi o noia que semblava ser agradable, maco, bon nano sí, sí... perquè no, durant unes hores, la persona més meravellosa que et poguessis trobar aquella nit... durant aquesta estona inoblidable, li dones tota la teva confiança, inclús li demanes que et guardi la cartera i el mòbil, perquè tu no tens butxaques... arriba un moment que has d'anar al lavabo, perquè clar...tantes hores dándole al "pirriaque", t'obliga a visitar el senyor Roca ocasionalment... Quan surts del lavabo, et trobes amb una noia molt amable, que NO et coneix de res i et diu:

-Perdona...aquesta cartera i mòbil són teus??"

-Eeeing? Et mires a la noia i li dius: -Doncs sí, però què fas tu amb la meva cartera i el meu mòbil?

-M'han demanat que t'ho doni...

Agafes les teves pertinences, mires al teu voltant, no acabes d'entendre res, però quan ho has assimilat, mirada "al frente", agafes, marxes per la porta i penses: "el molt fill de puta m'ha fotut una bomba de humo"... (com a mínim ha tingut la decència de tornar-te la cartera i el mòbil, sinó..."pá pegar-se un tiro") OLE TÚ, OLE TÚ!!! Me quito el sombrero.

Rei, t'has merescut una menció al nostre bloc, no ho he pogut evitar.

I res, a l'endemà, truques a les teves amigues i els hi dius: Fem una birra?!?! Avui sí que ho necessito...
5 comentaris:

 1. La meva gran bomba de fum (que quedi aquí), nit de cap d'any amb el tio amb qui tonteges però no hi ha hagut quarta fase. Matí, ganes d'anar al lavabo. Pis nou, sense mobles, vergonya aliena, "no pot ser que m'escolti cagar".
  Marxar de casa seva fundint.
  Enviar-li un sms que temps més tard descobrirà que era una mentida (tot s'acaba sabent..).

  I no ens parlem. Mai li he explicat.
  I la història és tant ridícula que no penso firmar amb el meu nick ;)

  ResponElimina
 2. Oh si!! és veritat..gran bomba de humo! quina vergonya...no hi havia prouta confiança...quina llàstima...ara riurieu d'això...

  ResponElimina
 3. Les bombes de fum sempre son justificables :D

  ResponElimina
 4. Quan responc a l'amic/amiga anònim i, li dic "quina vergona" no ho dic en plan "bronca" sino, "quina vergonya deuries passar! (Em cago i no vull q em senti com cago ni la podor q faria!!!)...
  Era per aclarir, per si algú ho havia entés malament...

  ResponElimina
 5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina