Pàgines

dimecres, 28 de desembre de 2011

InfidelsAvui tenim una nova col·laboració. Un home que llamaremos "Sense_escrúpols" s'ha infiltrat entre dones per a parlar-nos de la seva visió d'Infidelitat i de pas, ens dóna alguna referència final per als més atrevits. Aquí adjuntem el seu post. 
Haig de reconèixer que no vaig seguir la sèrie de TV3, que va tenir una bona audiència. No em calia, encara que alguna amiga m'ho va recomanar per agafar idees. No és la meva intenció crear una guerra de sexes etc, etc, que ja està molt vist i tal, però sí generar una queixa d'un cert tipus de discriminació positiva cap a les dones que m'he trobat en algunes experiències, m'explico i és el tema d'aquest post, el de la infidelitat femenina.

Si ets home, estàs casat/nòvia/parella estable/o incluso amiga con derecho a roce el fet de cometre una infidelitat està socialment penat amb la mort. Avui en dia no és ningú un machito per fer això, tots ho tenim clar, però els comentaris que es poden arribar a sentir són: "qué cabrón" "qué mala persona" "mira que té 2 fills", etc etc. Fins i tot entre els propis amics (homes) insistir amb fer reflexionar a l'altre, que si ja fa bé, que si està segur del que està fent, que s'arrisca massa, mira que et pillaran... Parlem ja tant sigui d'una aventura, d'un "desliz de una noche" o directament d'una relació secreta tipus amant, està mal vist i l'home queda sempre malament. La meva crida no és contra això, ja que realment penso que s'ha de ser bastant capullo com per cometre una infidelitat. La meva reclamació no és tampoc per a què es dignifiqui la infidelitat o sigui pitjor per a homes o per a dones. No. La meva reclamació és per a què es jutgi de la mateixa manera.
Si ens trobem que ella és la infidel podem tenir els casos de:- que sigui una equivocació d'una nit (ja en si dir això és un eufemisme ja que ningú "s'equivoca"... com diu un amic meu: "si lo hiciste borracho quiere decir que lo pensaste sereno").- que sigui una aventura (cuidado que a vegades acaben malament)- que sigui directament un amant (complicat... molt complicat) I paral·lelament tenim les conseqüències dels teus actes:- remordiment- trencar la teva relació per aquest error- enamorar-te de la tercera persona (lo pitjor que et pot passar...) i segurament molts d'altres més que esteu pensant. Però el tema és que no ho tenim socialment penat com amb els homes. Comentaris com "pobreta es va equivocar" o "segurament és perquè el seu marit és un cabró" o també, i és el que més em va agradar, "doncs mira una alegria, així li anirà millor a partir d'ara amb la seva parella, ho necessitava". Si són elles les que enganyen és perquè tenen un motiu, alguna excusa de pes o és que ho "necessitaven", en canvi no sentirem mai cap tipus d'insult o retret com es faria amb un home "vaia mamón..." etc etc. 

Estadísticament parlant els homes són més infidels que les dones. Fins aquí la estadística és bastant lògica ja que els homes pensem més amb l'entrecuix que amb el cap, és cert. Però és que les dones que ho són, no han pensat amb l'entrecuix també? no són igualment culpables? sí, ho són i fins i tot em fa dubtar de l'estadística, ja que la dona és molt més intel·ligent i discreta i als homes ens agrada fardar, i molt. 

Si us fixeu, i ho haureu vist últimament a la tv, estan proliferant molts anuncis de webs "infidels" estan dirigits clarament a les dones, recordeu l'spot: http://www.youtube.com/watch?v=NzCheYN5AlQ És sensual, crea expectació, està fet en una habitació de princesa, eròtic i gens pornogràfic, vull dir que si estigués dirigit als homes mostrant 2 mamelles ja n'hi hauria prou. 

Aquesta web d'Ashley Madison www.ashleymadison.com o d'altres com Second love www.secondlove.es (per cert, crec que el nom d'aquest últim és molt encertat i fins i tot graciós) tenen un gran número d'usuaris/usuàries. Encara que siguin bastant serioses i oficials mai podràs saber si realment aniràs a una cita amb un home/dona casada... ho haureu de provar, si sou homes disfruteu i no fardeu... i si sou dones doncs gaudiu i calleu...

2 comentaris:

  1. és curiós i aparentment sembla contradictori, que justament passa al revés quan es tracta d'individus solters:
    l'home és el 'fucker'-triumfador i la dona una 'fucker'-puta....

    ResponElimina
  2. totalment d'acord anònima, penso per sort que passa socialment cada cop menys. el post només era com a curiositat, la majoria de comentaris són de dones de com veuen a les "dones infidels" i com crec q haurien d'establir el mateix nivell per als homes. però en relació al que dius també em fa ràbia que les pròpies dones siguin a vegades les que tractin a una dona com una "fucker-p.." simplement pel fet de gaudir de la seva solteria.

    ResponElimina