Pàgines

diumenge, 20 de novembre de 2011

Saturday Night

Nenes... que avui és dissabte i... hem de sortir a fer mal!

Quedem per sopar? Quedem per anar a prendre algo i després sortir? Sopar i sortir?

Al final sempre acaba sent soparet a casa, que és més baratillo, copitxuelas i discotequeo!!

Iujuuuu, som-hi! Ja noto el bum-bum-bum, de la sala... aquella oloreta a fum, les llums, la música, movimiento, alegria!! Sóc la reeeeina del local... yeeah!

   Quins nervis, què em poso? Texans, samarreta amb un bon escot? Faldilla curta amb samarreta amb un escot? Vestit... màniga curta, màniga llarga, amb un bon escot? Coll alt? (maaaiii!!) Camisa? Què em poso!!?? Escot i curta no, no? Vale, em poso el mateix de la setmana passada... un bàsic negre, escotazo, taconazo i chim-pum!

Ja estem preparades... pim-pam-pim-pam... entrem al primer local a fer un cubatilla...

   Mirada al frente, ben tieses, somriure a la cara, fem una primera ullada... uuuuoooo... està ple de gent interessant, no perdem la compostura, paso firme, que no es noti que durant la setmana anem amb sabata plana i, fa un quart d'hora que porto taló i...no puc més!

   Hi ha un foradet a la barra...(que ens toqui el cambrer guapo. si us plau...) SI, ens toca ell! 4 rons amb cola si us plau... (el cambrer quasi ni ens ha mirat...però bueno, en algún moment o altre se n'adonarà que estem allà, por la cuenta q le trae, si es porta bé...potser fem alguna ronda més).

  Bum-bum, bum-bum... no sé perquè, comencem a moure'ns una miqueta... i a xerrar sense parar... tralarí-tralarà... sense voler... ja en portem un parell... no sé pas perquè però la xerrameca no para, nosaltres al nostre rotllo, però amb una capacitat de tenir el radar posat, en objectius, que en qualsevol moment es talla la conversa, s'avisa que al fondo norte hi ha "preses" i, que al fondo sur hi ha "ganao", con disimulo, es mira, però bueno, si el disimulo no és tant disimulo, doncs millor, perquè així el grup de genere masculí (que a vegades els hi costa una mica, s'han de donar pistes i, fer-te veure una miqueta...) se n'adona de que existim i, si tenim sort, s'acostaran a xerrar...

   Ji-ji, ja-ja, tralarí-tralarà... ja anem per la tercera i... el cambrer ha sigut molt amable, no se n'ha adonat que estavem allà, però sempre hi ha alguna del grup que fa que se n'adoni i, ens ha convidat a uns xupitos, però hem de seguir aguantant amb dignitat, ben posadetes i com senyoretes, aguantant el tipus, que no es noti que anem piripis, però és hora que marxem a cremar una miqueta i a moure l'esqueleto!

   Els del polo norte, polo sur, este i oeste, no s'han acostat, però quan es surt per la porta, sempre va bé comentar amb veu ben alta..."bueno, anem cap a LA DISCOTECA TAAAL ..." així, ja està tothom informat...

   Bum-um, bum-bum... ja hem entrat, ara si que estem la mar de bé, deprés de fer mitja hora de cua pel guardarroba, els peus que te'ls vols tallar perquè ja no els sents i, visita al senyor roca, ja que la bufeta estava a rebentar... entreeeem a la pista! Siiiii!! Som les reines del local! Les més guapes, les que ens movem millor, les reines de la pista! (o això és el que una es pensa quan porta uns cubatilles de més). Radar posat! Saturday Night! Avui haig de lligar!!!

   No sé perque, però com més beus, més ganes de fumar i de beure tens i, (suposo que com que estas en continu moviment, doncs t'has d'hidratar) vinga, cap a la barra, consumició al canto, que no tinc efectiu? No passa res, pago amb targeta i... ja convido jo!! (dilluns quan vegi els moviments del compte corrent, ja em cagaré en tot...). Saturday Night...que no decaiga! Bum-bum, bum-bum!!

   I va passant la nit i, ni fondo norte, ni fondo sur... aquí no s'acosta ningú, "con lo guapa que me he puesto hoy"... vaya telita... no passa res, cap a la barrra (un altre!), però t'ho estàs passant de puta mare!

   Fins que arriba un moment, que de cop i volta comença a sonar New York-New York, de Frank Sinatra i penses... ostres, això s'acaba... s'encenen els llums, s'apaga la música, fin.

   Crec que aquesta mania que tenen les discoteques d'encendre les llums a les 6.30 del matí, l'haurien de prohibir, perque tothom sap, que aquesta hora, la pinta de les persones que estan allà dins, no és la millor que un pot tenir... (i no sé perquè en tan poques hores es pot arribar a una transformació tant fatídica...)

   Doncs sí, Saturday Night, ja s'ha acabat, hi ha dies que lligues i hi ha dies que no, com aquest, a sobre, arribes a casa que tot et dona voltes, sense un duro a la butxaca, un mal de peus que ni te'ls sents i l'endemà un resacón que ni t'ho imagines...

   Però la nit de rises i, la festa que t'has marcat amb les amigues, no té preu! I sempre hi haurà l'amiga que et dirà... fem una birra i m'expliques com et va anar ahir a la nit?

Birra, avui millor que no, si de cas, un cafetó amb llet...
6 comentaris:

 1. Q bona!He sabut que eres tu al primer segon, piesu meva!jajajaja

  ResponElimina
 2. La Pepa eh una mujé digna de admirá! Un fichaje!!! :P

  ResponElimina
 3. NY NY o las rebajas del Apolo...haurien d prohibir encendre els llums...mon dieu! Ara, t'has deixat sa birra posterior a la porta. Cap altra millor manera d desitjar-se bona nit i partir-se la caixa amb la cara creuada. :P

  ResponElimina
 4. Ei, STV, tens tota la raó... però crec que aquest "gran" moment mereix un post a part! xD Estigues atent que aviat, amb el permís de la Pepa, parlaré del Moment Oso-Panda, en honor a aquestes situacions! Ja ens diràs què et sembla! Birra-petons!

  ResponElimina
 5. I quines grans nits q passem, es ben certa i real aquesta historia! Llastima q la fase ameba em tingui retinguda... sino, no hi hauria qui em parés! Tots a fer cua! jejeje

  ResponElimina