Pàgines

dimecres, 16 de novembre de 2011

Primeres parts no sempre han estat bones.
És de Vox populi que en una primera cita amb un Apuesto caballero mai hi pot haver sexe: "Una dama se hace siempre de rogar". Sota cap concepte ens hem de deixar endur per la luxúria i el despilfarro, encara que l'home s'ho valgui (sí, ja ho sabem: ganes no en falten).

Un dels casos on aquesta norma s'ha d'aplicar a "rajatabla" és quan estem just davant d'un No-tant-apuesto-caballero, ja que aquest espècimen acostuma a venir a la cita amb la intenció de "embaucarnos" amb unes quantes copes alcohòliques. I es clar, ja sabem què passa quan anem piripis....se'ns despindolen les hormones i aflora la nostra llibertat sexual. Paral·lelament al globo que portes, la part més conscient de tu (si en queda) et va autoconvencent dient: buah! total, és un polvo.

Dit això, anem a tractar el tema que ens porta avui aquí: què hem de fer quan el primer polvo amb un tio no funciona?
En primer lloc cal anar als fonaments del tema: tot depèn de si ens mola el paio o no. És a dir, el concebem com un polvet o el tema pot ser seriós? Aquesta pregunta és crucial, ja que si el paio ens interessa és important mostrar-nos com una dama inalcanzable (per ser més clara, inalcanzable per un paio= no sexo).
Ara bé, evidentment si és cosa d'un polvet podem atacar el primer dia i per tant ens podríem passar pel forro la llei de "Una dama se hace siempre de rogar". En aquest cas es permet aplicar tècnica Guardiola: sortiu i gaudiu. Sí senyora, estem parlant del famós tiqui taca, tiqui taca, gol.
Atenció, aquesta tàctica pot provocar efectes secundaris: el paio ens pot prendre pel pito el sereno. O pitjor encara, si la tàctica s' aplica en horari nocturn i amb dosi d'alcohol, pot ser que el pito del sereno... no funcioni. Sí, estem parlant del famós i indeseable "gatillazo".

********** 5 minuts de silenci si us plau************

Suposo que aquesta paraula ha ferit part de la sensibilitat del nostre públic masculí. Nois no us preocupeu...bueno, sí, una mica sí. Però abans de pensar que és la fi del món o que mai més tornareu a ser 2x1 (no ens enganyem, en algun moment l'heu tractat com un ente i li heu parlat) us heu de preguntar si a la noia li agradeu. Davant un Gatillazo és vital saber si sou polvete o si sou de sucre.

Per què? Si una cosa sap fer una tia enamorada és buscar totes les excuses existents per defensar a su amante. La frase que acostuma a pensar una tia, davant tanta desmotivació és: "Pobret, s'ha posat nerviós". I és que en el fons som maternals, i quan un paio ens mola, anem a muerte.

Però com el paio sigui un simple polvet.... hem de mantenir la calma, malquepese. Davant de l'apuesto caballero, serem i reaccionarem de manera tendra:"traaaaanquil, no passa res" (esto es....MENTIRA). SIIIIII PASSAAAAA, però no us ho podem dir per no derrumbar-vos. El que pensem la majoria de dames com nosaltres (boniques, sexys, simpàtiques i comprensives...) és: Acaba la puta feina com siguiiiiii!!!!

En fi, totes sabem que tot just hagi marxat el projecte fallido, agafarem el telèfon i trucarem a l'amiga més disponible per dir-li: et pots creure que el paio ha fet gatillazo?? en cas que el paio en moli, començarem la nostra etapa de rallada intensa, realitzant-nos preguntes de l'estil: potser no li he agradat???? serà que estic gordaa??? per què no em truca??

En fi, des d'aquest blog et recomanem que el pròxim cop que pateixis un gatillazo, siguis home o dona, la única pregunta que has de fer a un amic és: fem una birra??!!?

3 comentaris:

 1. Els homes són molt sensibles a tot el que afecti el seu soldadet, especialment si aquest fa figa "en el fragor de la batalla". Sempre s'ha d'intentar treure-li ferro al tema i no donar-li més importància que la que té.

  La pregunta és: com actuarien ells si fos a revés i fossim nosaltres les que ens vinguéssim avall? actuarien amb prou tacte? Sí, cada cas és un mon, però... ho heu pensat?

  Que consti que jo ho sé perquè m'ho ha explicat l'amiga d'una amiga, eh??...

  Yoli

  ResponElimina
 2. ...reclamo ara mateix que els lectors masculins (que en tenim) contestin la suposició de la Yolita.
  Cert és, que des que vaig pensar en publicar aquest tema, tots els nois amb qui vaig parlar em van comentar literalment " a mi no m'ha passat mai". (juasjuasjuas)
  Aquest fet contrasta amb les experiències que he compartit amb amigues, ja que a totes ens ha passat. (claramente, tenemos un problema).
  Començo a pensar que ens està passant el fenomen "eleccions": tothom es d'esquerres, però surt PP per majoria. En fin, una estrella si us plau.

  ResponElimina
 3. Una pila de dones tenen "gatillazo", lo que el tiu és molt possble que ni se n'enteri (senpre i quan la tia tingui nocions de teatre, del bueno)

  ResponElimina