Pàgines

dimecres, 30 de novembre de 2011

Oso Panda


   Quin moment més mític el de l'Oso Panda! A tota noia a qui li agrada sortir de nit l'ha viscut, segur! I algun noi també ;) I aquí, una servidora que viu en modo jabalí (per la nocturnitat, em refereixo) sap de què parla. Aquí us deixo el procés de com es genera un Oso Panda (que no ós panda, que oso panda fa més riure).

   Arriba el divendres i quedes amb els colegues per sopar/prendre algo/sortir. Ja ha passat una dura setmana i hi ha ganes de divertir-se amb la colla. Irremediablement el pla s'allarga fins a altes hores... sempre passa el mateix: que si anem aquí a sopar, no que es car o no hi ha lloc, joder que som 15, a veure què trobem ara... Ja anem tard... però és igual! La nit és jove... I s'ha de seguir el protocol!  Finalment acabes al bar del mal fent un bocata i un turbio barat a les 12 de la nit, ronda de cigalons i patxarans. Algú es demana directament el gin-tònic perquè marxarà després de sopar... I a alguns els agafa aquella enveja sana i es comencen a demanar copes... I la copa porta al xupito, i amb la conya són les 2:30am i t'agafa aquella angoixa de que et tancaran els locals! Apa som-hi! Saps què? Anem a peu, que total no trobarem aparcament prop de la zona de festa, després ja farem una processó per anar a buscar els cotxes. Alguns marxen, i, els de sempre, continuem la ruta.

   Bars... 3 roncola, 2 gin-tònics i quatre gerres, si us plau, et trobes altres colegues, rius, balles, surts a fumar, has d'anar al lavabo (això és un altre tema), tanquen el local. Bé nois, emigrem al lloc de sempre, no? Clar... I mateix procediment, barra, bailoteo, risses... I de cop i volta són les 6:30am i tanquen... nooooo! Tens la birra quasi sencera, i una de dues... o fas santhilari (que no ve de gust) o te l'emportes a fora (got de plàstic... no!) amagada a la butxaca de la jaqueta, o dins la cinturilla dels texans. I en aquest punt comença el moment Oso Panda.

   Estas feta pols, cansada de tot el dia, de la caminata, de ballar, però tu allà fora la discoteca, aguantant el tipus, amb la birra i el cigarro, xerrant amb els amics de coses que segurament no tenen massa sentit o es podrien discutir un altre dia, però tu allà amb l'oso panda... Perquè evidentment el maquillatge no és el que era a les deu del vespre, el rímel s'ha corregut, fas ulleres... ets un putu oso panda. Però allà estàs alegrement, fins que a algú se li gira la pinça i diu:
-Però anem cap a casa no? Què estem fotent aquí? -Doncs, res, esperar que surti el sol, que ja és tradició... -Vinga va, anem! I recordeu que teniu el cotxe a Pokón... Noooo!

I així, de matinada, després d'una nit mogudeta, una manada d'óssos panda emigren cap als seus caus.

   Arribes a casa, i vas a rentar-te les dents, i... que es ese animaaaal??? Un oso panda es reflexa en el teu mirall del lavabo! Per favor! I rotllo Ranma, amb una mica d'aigua i sabó, o les meravelloses toallitasdesmaquillantesdeliplus, esdevé la transformació a persona humana altre cop. Això si hi ha sort... Si el xunguisme és màxim i vas directament a dormir... Al matí següent (diga-li matí, diga-li mitja tarda) l'impacte és molt pitjor! Perquè l'Oso Panda ha arrelat en el teu ser i al veure't al mirall l'espant és apocalíptic. Però, per altra banda, també vol dir una altra cosa... que la nit anterior t'ho vas passar de conya amb la resta de la manada, i què vols que et digui... total, amb aigua i sabó l'Oso Panda se'n va.

Dedicat als Pocafeina, que cada divendres aconseguiu transformar-me en Oso Panda :P

12 comentaris:

 1. Molt gran! No m'havia quedat mai en l'ús de l'expressió "Oso Panda" per aquest #terriblesuceso. Emperò més que ben emprat! Sort que no em maquillo! :D
  Realment mereixia un post apart.

  ResponElimina
 2. jajaja genials els dibuixos!!!

  molt bó el post, espero que no sigui l'últim que perpetreu a la nostra salut ;)

  ResponElimina
 3. Gràcies jordi! Estigues tranquil... que els Pocafeina sou gran font d'inspiració xDD Nice trip, fufu team! Mua

  ResponElimina
 4. jajaja!! totalment real!! però tb he de dir que les desgracies del maquillatge d'ulls s'arregla amb prebase!!

  ResponElimina
 5. Eli, gràcies! M'estàs dient que la PREBASE aquesta significa la fi dels osos panda??? OMG! La nova era serà la dels óssos polars? Tots blanquets i polits ells... uuummmmh

  ResponElimina
 6. Weeeeno!!

  Pensava k pillariem més! XD

  Ja arribarà el dia... xD

  ResponElimina
 7. Que tenies por, Parufito? xD Tu ho has dit... ja pillareu catxo ja... ara no vull represàlies, cap retret referent a la nocturnitat pocafeinil xD

  ResponElimina
 8. Que si tenia por?!?! Estava cagat jo! XD

  La nocturnitat pocafeinil és digna de admirá

  ResponElimina
 9. Boníssim!! jajaja De fet, ric molt amb tots els posts del blog! Felicitats :D

  ResponElimina
 10. I sí, oso panda fa més riure que ós panda ajajajaja

  ResponElimina