Pàgines

dimarts, 15 de novembre de 2011

Operació Jolie


   Què voleu que us expliqui de l’Angelina Jolie que no se sàpiga? Tots sabem que és una dona coneguda mundialment per vàries raons: la seva bellesa, els papers que ha interpretat com a actriu, la seva vessant solidària i el seu prolífic matrimoni amb l’actor Brad Pitt. Però a mi tot això no m’interessa... de fet, no trobo que sigui especialment guapa (evidentment ho és, però bé, crec que hi ha dones molt més guapes que ella), ni m’agraden les seves pel·lícules, i dec ser l'única noia en aquest món a qui no li sembla atractiu el seu marit, en Brad (com coi et pots dir Brad, per favor!?). Però l’Angelina Jolie té allò que poques persones tenen i que a mi em crida l’atenció: la seva actitud.

   Evidentment, aquesta dona deu haver viscut de tot (la seva vida tampoc deu ser el paradís que sembla), però ella sempre desprèn un aire de suficiència sense arribar a l’arrogància, desprèn seguretat en ella mateixa, en tot el que fa. L’Angelina Jolie emet totes aquestes sensacions tant quan posa en un photocall com quan va a buscar bolets, per exemple (Ull al concepte d’Angelina Jolie buscant bolets a Sant Llorenç de Morunys, eh? :D) La vesteixis com la vesteixis, la pentinis com la pentinis i la maquillis o li rentis la cara, aquesta dona es menja el món. Clar que pot ser que tot això sigui només el fum que ens està venent, no obstant, la seva escència pot ser molt útil. I això és el leitmotif de l’Operació Jolie.

   I ara us preguntareu... però, exactament, què és una Operació Jolie??? Doncs bé, explicaré la història de com va començar per fer-nos una idea: Un dia, fa anys, una amiga va rebre una invitació de casament d’una parella d’amics, molt amics, d’aquells que fa il·lusió anar al seu casament. La meva amiga en qüestió sabia que el seu malvat ex també hi aniria, i per més inri acompanyat per la seva flamant nova parella. El gabinet de crisi es reuneix. Després d’un debat més aviat curt que llarg, com no hi havia manera humana d’impedir que aquell baldriga anés al casament, s’havia de buscar la manera d’assistir a l’event amb la màxima dignitat. Evidentment, com sol passar en situacions com aquestes, el primer que vam decidir és que la meva amiga havia d’anar espectacular a la boda i que, al menys, el pendó desorellat es quedés amb tres pams de nas (típica jugada femenina de guaita què vas deixar escapar, imbècil).

   Justament quan el gabinet cavil·lava sobre quin tipus d’atrezzo utilitzar per tal objectiu (vestit, talons, recollit amb flor als cabells, bla bla bla) se’ns va aparèixer l’imatge de l’Angelina Jolie: aquell era el look que havíem d’aconseguir. Però, després de l’emoció inicial, això no semblava suficient: una simple “disfressa” (per cara o difícil de trobar que fos) no podia convertir a la meva amiga en el que representa l’Angelina... Només l’aspecte mai podia ser suficient! No havia d’estar espectacular per fora sinó també per dins, aquesta era la clau!

   I aquí va engendrar-se per primeríssima vegada l’Operació Jolie: projectar tot allò fantàstic que es té a dins, donar-li més importància, tal com potenciem unes cames amb uns bons talons. No s’ha de tenir por al que no tenim, al que hem perdut o al que encara no coneixem, sinó seguretat en el que sí tenim, que no és poc. I mostrar-ho, fer-ho la nostra bandera.

   Així que l’esperit de l’Angelina Jolie, amb la seva dignitat, elegància, sensualitat i sobretot, seguretat en si mateixa, va posseïr a la meva amiga, demostrant-li que si realment ella creia que podia menjar-se el món, se’l menjaria. I així va ser: la meva amiga va anar a aquell casament al que tenia ganes d’anar, amb un vestit negre espectacular i l’escència de l’Angelina xiuxiuejant-li que ella era una triomfadora. I gràcies a l’Operació Jolie, la meva amiga va començar menjant-se el pastís de noces aquella nit i va continuar menjant-se el món.

4 comentaris:

 1. ai ai ai! el vell "a la meva amiga li va passar això" eh!!! ;)

  ResponElimina
 2. Un clàssic eh? Tampoc et serviria de res si et digués que realment era una amiga i no jo, oi? Per cert... Dir-se anònim tb és moooolt vell eh!!! :P

  ResponElimina
 3. M'agrada la teoria! Me l'apunto! :)

  ResponElimina
 4. res a dir capitana.... només que t'estimuuuu! visca la jolie! visca l'operació! i visca les trentanyeres que ens en sortim! continuem menjant-nos el pastís, no? ;)))))))))))))))

  ResponElimina